Seneste billeder

Seneste blogindlæg

Strikkekunst i Sidney
2 november 2015 2
Til bloggen »
Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Antal besøgende: 68163

Jeg er vild med håndarbejde!

Siden jeg var en lille pige, har håndarbejde været en af mine favorit hobbyer. Jeg var så priviligeret, at have en mor der kunne alt og hun lærte mig at strikke, hækle, brodere og sy. Jeg strikkede min første trøje da jeg var ni år gammel - en mocca farvet brun tyk, og sindsyg dejlig, oversize sweater i patent strik! Den fulgte mig i mange år.

Jeg har strikket og solgt meget af mine egne designs, men lige nu strikker jeg mest til en voksende familie: min mand, mine to bonus børn, svigerbørn og barnebarn - og engang i mellem til mig selv. Det er skønt, at familien kan li' mine strikkerier mm.

Herudover maler jeg billeder, laver lampeskærme i eget design, forsøger med mosaik fra tid til anden. Det eneste jeg er ked af, er at jeg aldrig rigtigt fik taget fotos af mine "værker", så jeg kunne dele mine erfaringer med andre.Sidst online: 15 jan 21:33
Bor i: København S
Fødselsdag: 19 apr 1966

Seneste besøgende