Søg i denne blog...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

 

September 2014 i Portugal

Publiceret: 3 november 2014

Fra Lamego i Nord-Portugal, et sted, der altid er værd at besøge.

Billede fra strand

Publiceret: 13 oktober 2014

Det andet billede er taget ved stranden "Praia das Furnas" ved Vila Nova de Milfontes, i Alentejo ved Atlanterhavet, et et godt stykke syd for Lissabon. Kvinden her broderer på en lille dug. Senere lagde hun dugen til side og gav sig igang med sit hækletøj. Beundrer, at hun kan gøre det, mens solen bager.

 

Øjebliksbillede fra ferie i Portugal

Publiceret: 13 oktober 2014

For snart 14 dage siden kom jeg hjem fra 4 ugers ferie/familiebesøg i Portugal. Jeg kunne ikke stå for disse to "håndarbejdende" kvinder, som jeg gav mig i snak med, og som gav mig lov til at tage et billede af dem.
Det første billede er taget i det nordlige Portugal i byen Lamego. Kvinden er ved at brodere på en dug, mens hun venter på kunder.

 

 

Glædelig Jul

Publiceret: 24 december 2013

Kære alle her på "Mit håndarbejde"

I ønskes alle en rigtig Glædelig Jul og et godt nyt år. Jeg glæder mig til at se, hvad det nye år bringer af kreative påfund, - giver vi os i kast med noget helt nyt, eller genoptager vi måske noget, vi ellers har lagt på hylden for længe siden? Eller holder vi os til det, vi kender og er fortrolige med? Under alle omstændigheder bliver det spændende at se her på siden, hvad vi finder på. Selv har jeg så mange ønsker og ideer, så det næsten kan gøre mig helt stresset at tænke på. Erkender dog, at jeg slet ikke får tid til alt det, jeg så gerne vil. Der skal jo også være tid til andre ting.

Jeg bringer et billede taget i Òbidos i det nordlige Portugal. Et sted, jeg har været så mange gange, og som jeg elsker.

 

 

 

Sidst online: 20 feb 21:59
Bor i: Høng
Fødselsdag: 22 maj 1949

Seneste blogindlæg

Anne Mette Madsen
Babysæt 24 marts 2017 12:45
Anne Mette Madsen
Isabella Frandsen
Intro 14 februar 2017 10:18
Isabella Frandsen
LisbethBJ
Sengetæppe 13 januar 2017 13:16
LisbethBJ

Så mange er vi!

Medlemmer: 12313
Ny blog-indlæg sidste dage: 0
Nye billeder dag: 1